Filmstadens biografer.

Företagsevent på biograf

Storslagna upplevelser och mysiga mingelmöjligheter

Företagsevent på Filmstaden

Ett företagsevent kan se ut på tusen olika sätt. På Filmstaden kan vi hjälpa dig skräddarsy ditt event för företag och ge alla ett minne för livet. Boka en kickoff, en konferens, julfest eller en sammanslagning av flera aktiviteter för företaget som väver samman proffsiga idéer och nyfunnen gemenskap.

Digitala företagsevent

Vill ni minska på resandet? Eller sätter en tight agenda, när alla inte kan närvara, stopp för era event-idéer? Då kan vi hjälpa er med digitala aktiviteter för företag genom live streaming eller en mix av fysisk närvaro för de som kan, och streaming via digitala plattformar med vår utvecklade teknik. Låt inte det sociala påverkas av att ni befinner oss på olika platser. Med våra gemytliga biosalonger i någon av våra många biografer runt om i landet kan ert företag hålla samman ändå.

Biografen som mötesplats

Våra biografer är naturliga mötesplatser dit dina gäster går privat för att ha en trevlig kväll. De känner med andra ord redan till våra lokaler och biomagin bidrar till att skapa förväntan till ditt möte. Med centrala lägen i 16 av Sveriges största städer har du stor valfrihet och det är smidigt att skapa en roadshow med samma upplägg i varje stad.

Stor variation

Oavsett om du letar efter en mindre eller större möteslokal så hittar du alltid något hos oss. Vi har biosalonger med plats för 21 till 752 gäster. Det blir därför lätt att skräddarsy ditt eget evenemang.

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post