Konferens i Gävle

Boka konferens i Gävle

Här ges ni fantastiska möjligheter att hålla en konferens, kick off eller möte mitt i Gävle. I vår fina biograf som lätt kan omvandlas till konferenslokal i Gävle möts du av toppmodern presentationsutrustning och teknik och sköna fåtöljer att sjunka ner i. Den stora biografen Filmstaden har sju salonger, plats för 46 till 229 personer och en vacker utsikt över Stortorget.

Halv- eller heldagskonferens i Gävle

På Filmstaden är vi flexibla och kan erbjuda er och ert sällskap frukostmöte, halv- eller heldagskonferens. Boka ett frukostmöte för en god start på dagen. Eller lyxa till det med snittar och bubbel framåt kvällen när konferensen lider mot sitt slut. Dessförinnan kan ni även bjudas på en välsmakande lunch efter förmiddagens presentationer eller workshops. Kontakta oss gärna för prisförslag på hel- och halvdagskonferenser, möte eller kick off i Gävle.

Boka ett mötespaket till fördelaktigt pris

Våra skräddarsydda mötespaket gör att du slipper fundera för mycket över upplägget av er konferens eller kick off i Gävle. Våra mötesvärdar hjälper er gärna med just ert event. Här ingår inte bara upplägg utan också vilken mat ni vill servera, vilka tillägg som är nödvändiga och hur ni får ut det bästa av er mötesmix. Vi har lång erfarenhet och kan vägleda er genom att visa tidigare kunders upplägg.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

229

Ja

Ja

-

Salong 2

171

Ja

Ja

-

Salong 3

123

Ja

Ja

-

Salong 4

76

Ja

-

-

Salong 5

53

-

-

-

Salong 6

74

-

-

-

Salong 7

46

-

-

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post