Välkommen till Filmstaden i Malmö

3 centralt belägna lokaler med olika karaktär

Konferens i Malmö

Planerar ni konferens, presentation eller kick off i Malmö? Filmstaden passar för alla tillfällen. Våra salonger är av olika storlek och rymmer olika antal personer. Boka en större konferenslokal till fler deltagare och en mindre till färre, eller låt oss visa dig hur du sänder live på distans till olika möteslokaler på andra håll i landet eller till och med i samma biograf.

Konferensanläggningar i Malmö för alla företag

I våra biografer har ni alla möjligheter att hålla intressanta och inspirerande konferenser för just ert företag. En biosalong är en perfekt mötesplats där fåtöljerna är sköna och den stora filmduken perfekt för en presentation.

Vi har 3 biografer med plats för upp till 500 gäster. Perfekt för både små och stora evenemang, för mingel och för filmvisning.

 • Filmstaden Royal är vår största biograf med plats för 500 gäster

 • Filmstaden Storgatan passar utmärkt för mingel i den avskilda foajén

 • Filmstaden Entré passar bra för mindre konferenser

Mat och dryck till konferensen i Malmö

Ingen konferens är komplett utan god mat och dryck. Vi samarbetar med flera leverantörer för att kunna bjuda era gäster på god mat och dryck under konferensen. Du kan även beställa dekor och annan utrustning för den fulländade konferensen i Malmö.

Vår teknik

Med digitaliseringen har även presentationstekniken utvecklats. När du håller presentation under konferensen i Malmö kan du välja olika tillbehör för att förenkla och förbättra – såsom LogiTech Spotlight och Catch Box. Båda är anpassade för att interagera med deltagarna och ge en tydligare och intressantare presentation. 

Våra biografer i Malmö

 • Filmstaden Storgatan

  Mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeltorget. 8 salonger och egen mingelyta för upp till 135 gäster med separat entré.

  Filmstaden Storgatan
 • Biograf Royal

  Intill Gustav Adolfs Torg ligger denna klassiska biograf med modern teknik och plats för 498 gäster. Förvandla ditt möte till en upplevelse.

  Royal
 • Filmstaden Entré

  Gäster från många olika håll? Filmstaden Entré ligger bara några steg från Malmö centralstation och har gratis parkering.

  Filmstaden Entré

Hur kan Filmstaden hjälpa dig?

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post