Välkommen till Filmstaden Uppsala

3 centralt belägna lokaler med olika karaktär

Ny bokningsförfrågan

Konferens i Uppsala

Planerar ni konferens, presentation eller kick off. Filmstaden i Uppsala passar för alla tillfällen. Vi har hela 17 olika biosalonger fördelat på 3 biografer. Perfekt för både små och stora evenemang, för mingel och för filmvisning.

Filmstadens konferenslokaler i Uppsala

I Uppsala har vi tre biografer att välja på:

Filmstaden Uppsala som du hittar precis intill Fyrisån är vår största biograf med hela 12 biosalonger som förvandlas till perfekta konferensrum. Den är även försedd med toppmodern teknik för en optimal presentation även för dem som är med på distans.

Spegeln, singelbiografen med en stor salong. Behöver du en extra stor konferenslokal i Uppsala är Spegeln det optimala valet. Här finns en stor salong som tar emot hela 325 personer, perfekt när du vill hålla stora presentationer eller bolagsstämmor.

Biograf Royal mitt i city. Biograf Royal andas mycket trivsel och är populär för presskonferenser, konferenser och frukostmöten med mera. Ett bra val när du vill hålla eventet lite mer gemytligt.

Skräddarsy er konferens med våra mötespaket

Vi har lång erfarenhet av konferenser, möten och kick offer i Uppsala och hjälper dig gärna med något av våra skräddarsydda mötespaket. Vi har ett urval av olika upplägg och möjligheter att välja mat och dryck samt andra produkter och tjänster.

Självklart kan ni även skapa er helt egna, skräddarsydda konferens. Vi samarbetar med många olika leverantörer för att tillgodose det bästa och bredaste utbudet av både mat och dryck samt produkter och tjänster. Vi hjälper även till med dekorationer och branding i samband med er konferens för en trevligare visuell upplevelse.

Har ni deltagare utspridda på många platser kan ni hålla digitala möten och sända ut live till olika biosalonger runt om i landet men hålla den fysiska presentationen på en biograf i Uppsala.

Avsluta med film

Ett perfekt avslut på en konferens är att bjuda gästerna på en härlig filmkväll. Vi har film för alla och skapar så klart den rätta biokänslan med popcorn, snacks och dryck utifrån era önskemål.

Våra biografer i Uppsala

 • Filmstaden Uppsala

  12 möteslokaler vid Fyrisån. Vi erbjuder modern teknik med möjlighet att förvandla ditt möte till en spännande upplevelse.

  Filmstaden Uppsala
 • Biograf Spegeln

  Charmig biograf med biosalong med plats för 325 personer. Här kan du hålla presentationer, stämmor, konferenser eller kundevent.

  Biograf Spegeln
 • Biograf Royal

  Trevlig biograf med stora mötesmöjligheter mittemot Forumgallerian. Välj mellan fem salonger med plats för upp till 163 gäster.

  Biograf Royal

Hur kan Filmstaden hjälpa dig?

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post