Konferens i Västerås

Boka konferens i Västerås

I våra konferenslokaler mitt i Västerås kan vi lova dig toppmoderna och lysande presentationer med den bästa tekniken och en fullkomlig utrustning. Håll din konferens eller kick off i Västerås och bjud in kollegor och deltagare till spännande events. Åtta salonger med plats för 66 till 238 gäster delar plats i en trivsam biograf med bekväma stolar och en inbjudande foajé – perfekt för mingel, produktlanseringar och röda mattan-event.

Förstklassigt ljud och bild för digitala presentationer

En kick off eller konferens i Västerås kan sträcka sig långt utanför biografens gränser, tack vare toppklassig teknik. Håll ditt event eller presentation för deltagare på distans eller i de andra biosalongerna med det perfekta ljud- och bildsystemet. En konferenslokal på Filmstaden Västerås är utrustad med stor duk, utmärkt ljudsystem och en rejäl scen där talarna får ordentligt med utrymme. Allt för en personlig och digital kick off i Västerås eller en givande konferens på distans.

Låt oss sköta förtäringen under din kick off i Västerås

Som arrangör av en kick offe eller konferens har redan tillräckligt att tänka på i samband med eventet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig och hjälpa dig genom att bland annat sköta förtäringen av mat och dryck inför händelsen. Vi kan erbjuda såväl enklare förfriskningar som fika eller snacks till fullständig lunch eller middag. Eller varför inte ett mysigt frukostmöte med den godaste starten på dagen. På Filmstaden har vi samarbeten med en rad cateringföretag för att bjuda på den mest varierande och goda menyn.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

238

Ja

Ja

-

Salong 2

115

Ja

Ja

-

Salong 3

118

Ja

Ja

-

Salong 4

112

-

Ja

-

Salong 5

77

-

Ja

-

Salong 6

71

Ja

Ja

-

Salong 7

71

-

-

-

Salong 8

66

-

Ja

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post