Konferens i Jönköping

Konferens i Jönköping

En biograf ger er och konferensdeltagarna den perfekta kombinationen av trevlig miljö, funktionell utrustning och bra akustik. Komforten i fåtöljerna varvat med den stora filmduken gör att presentationer och dialoger blir mer spännande och givande.

Välj en biograf som konferenslokal i Jönköping

På Filmstaden i Jönköping kan du välja mellan sju olika biosalonger, den största rymmer 260 platser medan den minsta tar emot 76 gäster. Streama live till flera av salongerna från egen studio och kör konferensen på distans eller håll en fysisk konferens i härlig miljö. I foajén kan ni sedan mingla medan ni äter snittar och dricker goda drycker. Låt våra biosalonger bli dina idealiska konferensanläggningar i Jönköping!

Skräddarsy din konferens med vår hjälp

Alla salonger har mjuka, sköna fåtöljer för deltagarna att sjunka ner i medan de har fin sikt över filmduken. Du kan även inrätta en “scen” med ett par fåtöljer, ett presentationsbord samt annan utrustning för att fördjupa intrycket av proffsig presentation. Vi kan ge dig tips på produktplacering både i salongerna och i foajén. Behöver du hjälp för att presentationsteknik, miljö och stämning ska bli så tilltalande för deltagarna som möjligt? Låt en av våra mötesexperter guida dig vidare.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

260

Ja

Ja

-

Salong 2

104

Ja

Ja

-

Salong 3

104

-

Ja

-

Salong 4

76

-

-

Ja

Salong 5

76

Ja

-

Ja

Salong 6

76

Ja

-

Ja

Salong 7

76

-

-

Ja

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post