Välkommen till Göteborgs mest spännande mötesplats

Ny bokningsförfrågan

Konferens i Göteborg

Planerar ni en konferens centralt i Göteborg? Välj bland våra konferensanläggningar i Göteborg och boka en biosalong i någon av Filmstadens biografer.

Vi har tre olika biografer för konferenser och möten: Filmstaden Bergakungen, Filmstaden Biopalatset och Götabiografen.

För större sällskap rekommenderar vi Bergakungen. Söker du en central lokal är Biopalatset perfekt. Är ni ute efter en mer exklusiv känsla är det på Götabiografen ni ska hålla er konferens i Göteborg.

Hel- eller halvdagskonferens i Göteborg

På våra biosalonger kan du hålla en konferens under en eller flera dagar. Vi erbjuder den bästa tekniken för att göra dina presentationer och föreläsningar inspirerande och spännande.

I våra biosalonger sitter deltagarna skönt tillrätta i mjuka och rymliga fåtöljer med blickarna riktade mot scenen. Bioduken blir perfekt för en storslagen, tydlig presentation och bra kommunikationsmöjligheter.

Boka en halvdagskonferens under en eftermiddag eller förmiddag. Eller boka en heldagskonferens från morgon till kväll under en eller flera dagar.

Skapa en personlig atmosfär

Ska ni hålla intervjuer med gäster eller behövs det någon speciell dekor till er konferens? Här på våra konferensanläggningar i Göteborg är scenen och salongerna din sfär under bokad tid. Vi hjälper dig gärna med tips och råd. Vi samarbetar med många leverantörer och kan erbjuda mat och dryck, inbjudningar, branding och mer.

Våra biografer i Göteborg

 • Filmstaden Bergakungen

  Vår största biograf med stora mingelytor passar bra för konferenser, kongresser och mässor.

  Filmstaden Bergakungen
 • Biopalatset

  Centralt belägen med stora lokaler för konferenser och produktlanseringar m.m.

  Filmstaden Biopalatset
 • Biograf Göta

  Klassisk och exklusiv biograf för event med den speciellt utvalda känslan.

  Biograf Göta

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post