Konferens i Linköping

Boka konferens i Linköping

Håll en inspirerande konferens i Linköping, hjärtat av Östergötland. Här har du möjlighet att boka fina konferenslokaler för kick-off och konferenser alldeles i närheten av en av Sveriges vackraste domkyrkor i innerstaden.

Centralt belägna Filmstaden i Linköping

Den stora biografen Filmstaden i Linköping har åtta välutrustade biosalonger med plats för 65 till 299 gäster. Lokalerna passar för såväl fysiska som digitala möten och event. Allt med vår toppklassiga utrustning och presentationsteknik som gör det lika enkelt och kul att närvara på plats som på distans.

Mat och dryck på konferensen i Linköping

Ingen konferens i Linköping är komplett utan god mat och dryck. Hos oss kan du beställa allt från en enklare förtäring och fika till lunch eller middag. Allt för att höja energinivån och fokuset hos alla deltagare. Vi samarbetar med många leverantörer och kan därför erbjuda dig ett brett urval av mat och dryck.

Låt oss vägleda dig till den perfekta konferensen

Har du redan en idé om hur du vill att ditt upplägg på konferensen i Linköping ska se ut eller känner du att du behöver guidning? Våra mötesexperter har stor erfarenhet och har hjälpt många verksamheter att skapa de perfekta eventen. Något vi exempelvis kan hjälpa till med är följande:

  • Förtäring

  • Dekorationer och marknadsföring

  • Presentationsutrustning

  • Inbjudningar med mera

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

298

Ja

Ja

-

Salong 2

72

Ja

-

-

Salong 3

52

-

-

-

Salong 4

78

-

-

-

Salong 5

92

-

Ja

-

Salong 6

65

-

-

-

Salong 7

147

Ja

Ja

-

Salong 8

88

Ja

Ja

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post