Konferens i Växjö

Boka konferens i Växjö

Filmstadens biograf ligger mycket centralt och är den ideala platsen för en kick-off eller konferens i Växjö. Biografen har sju salonger i varierande storlekar, mellan 60 och 220 platser, som får agera konferenslokal en hel- eller halvdag er och er publik. Den stora foajén blir den perfekta platsen för mingel och nätverkande mellan presentationerna och föreläsningarna. Välj mat eller förfriskningar ur vårt breda utbud för att göra alla gäster nöjda och tillföra mer energi.

Gör din kick off i Växjö till en succé

Inte bara är Filmstaden i Växjö en intressant plats att hålla kick off, den är även en hubb för att knyta nya kontakter eller lära känna varandra på arbetsplatsen lite mer. Dagens kick-offer kan skilja sig åt men huvudsyftet är detsamma – att sätta nya mål för framtiden, skapa nya idéer och ha trevligt tillsammans. Hur just ni vill ha ert upplägg kan självklart våra mötesvärdar på Filmstaden i Växjö hjälpa dig med.

Lägg fokus på din konferens så tar vi hand om resten

Våra mötesvärdar och tekniker stöttar dig hela vägen så att presentationer, föreläsningar och fika, lunch går som en dans. Lämna koordinationen till oss och fokusera på att göra din konferens i Växjö helt enastående.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

222

Ja

Ja

Ja

Salong 2

84

-

Ja

Ja

Salong 3

77

-

Ja

-

Salong 4

105

-

Ja

Ja

Salong 5

105

Ja

Ja

-

Salong 6

77

Ja

Ja

-

Salong 7

60

-

Ja

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post