Konferens i Helsingborg

Konferens i Helsingborg

På Filmstaden i Helsingborg kan ni kombinera allt som är viktigt för en lyckad konferens – god mat & dryck, senaste presentationstekniken, en mysig miljö och möjligheten att sända live till andra platser. På den splitternya Filmstaden i genuina Helsingborg kan ni hålla kick off, varumärkesbyggande event, frukostmöten och allt däremellan. Vi har även en exklusiv VIP-salong för den som vill lyxa till det lite extra.

Från mindre möten till stora konferenser

Eftersom en konferenslokal på Filmstaden i Helsingborg kan ta emot alltifrån 38 till 259 personer finns det stora möjligheter att skräddarsy just ert event. Arrangera ett mindre frukostmöte på morgonen med god frukost, eller slå på stort med en heldagskonferens i Helsingborg där det mesta ingår. Under pauserna kan du mingla i foajén och diskutera över en god bit mat.

Låt oss anordna din konferens i Helsingborg

Att arrangera en konferens eller kick off i Helsingborg kräver mycket er som arrangören. Vi har stor vana och erfarenhet av olika verksamheters behov för den perfekta kick offen eller konferensen och för att avlasta er hjälper våra mötesvärdar mer än gärna till med både upplägg, mat och dekorationer av din konferenslokal i Helsingborg.

Presentera med självsäkerhet tack vare toppmodern utrustning

Håll era presentationer på plats och sänd ut till era åhörare i publiken i biosalongen, eller till andra plattformar eller salonger för publik på distans. De som är på plats får uppleva den bästa ljud- och bildupplevelsen samtidigt som de sitter bekvämt i behagliga fåtöljer. De som befinner sig på distans blir lika inkluderade och kan interagera utan problem.

Kontakta oss för prisförslag

Nyfiken på vad en konferens i Helsingborg skulle kosta? Eller har du övriga frågor inför ditt event? Kontakta oss på Filmstaden så svarar vi utförligt och ger dig även ett prisförslag. Vi skräddarsyr gärna ditt upplägg eller visar våra färdiga mötespaket.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

259

Ja

Ja

Ja

Salong 2

146

Ja

Ja

Ja

Salong 3

89

-

Ja

-

Salong 4

89

-

Ja

Ja

Salong 5

89

Ja

Ja

-

Salong 6

65

-

Ja

-

Salong 7

38

Ja

Ja

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post