Konferens i Karlstad

Boka din konferens i Karlstad

En konferens i Karlstad blir bättre på Filmstaden! Våra konferenslokaler ligger centralt belägna i en modern och mysig biograf med bara tre minuters gångavstånd från tågstationen. Välj mellan åtta salonger för din kickoff i Karlstad; alla med den senaste presentationstekniken och bästa komforten. Vi har salonger som rymmer alltifrån 75 till 192 personer.  

Konferens eller kickoff i Karlstad – vi har det du behöver

Tillsammans kan vi komma fram till det upplägg som passar just din konferens eller kickoff i Karlstad. Vill du sända ut din presentation live till andra salonger, biografer eller plattformar? Önskar du presentera under dagtid eller kvällstid? Vill du förgylla tillställningen med dekorationer eller duka upp för mingel i pauserna? Vi löser det!

Skräddarsytt eller färdigt paket

Har du ett visst önskemål angående din konferens i Karlstad eller vill du ha mer information gällande våra mötespaket? Vi har ett stort urval av produkter och tjänster som passar för alla företag samt de olika eventen. Du har förmånen att välja mellan olika matpaket, tillägg och upplägg. Allt för att ditt företag ska få en perfekt konferensupplevelse! 

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

75

-

Ja

-

Salong 2

157

Ja

Ja

-

Salong 3

67

-

Ja

-

Salong 4

56

Ja

Ja

-

Salong 5

89

Ja

Ja

-

Salong 6

40

-

Ja

-

Salong 7

56

-

Ja

-

Salong 8

192

Ja

Ja

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post