Konferens i Lund

Boka konferens i Lund

I en riktigt imponerande biograf med välbevarad interiör och storslagna valv, varvad med förstklassig teknik för moderna presentationer, kan du hålla den allra bästa konferensen och kick-offen i Lund. Biografen har plats för mellan 47 till 235 gäster i salongerna och 120 personer i foajén. Under sommaren finns även möjlighet att mingla utomhus. Biografen passar perfekt för event som galafilmkvällar, produktlanseringar, frukostmöten och andra tillställningar.

Lund – den charmiga biografen med intressant utbud

Den charm som Lunds konferenslokaler har gör att alla tillställningar och företagsevent som hålls här skapar minnen för livet. Vi kan dessutom erbjuda ett fantastiskt utbud av mat & dryck, ett spännande upplägg, anpassade dekorationer och toppklassig presentationsutrustning vilket gör att ni kan få till den absolut bästa konferensen i Lund. Kontakta oss för upplägg, mötespaket och prisförslag!

Sju salonger med stor flexibilitet

I våra sju konferenslokaler i Lund finns stor potential till både stora och små tillställningar. Här kan ni inhysa från 47 upp till 235 personer. Det går naturligtvis även att hålla konferens i Lund på distans genom att sända live från någon av våra salonger ut till andra plattformar eller biosalonger i andra städer. Både sommar- och vinterhalvåret bjuder också på goda mingelmöjligheter. På sommaren kan ni vistas på vår uteplats och njuta av det fina vädret medan ni samtalar om konferensens innehåll.

Kostnad för konferens i Lund

Hur vill ni lägga upp er konferens eller kick off i Lund? Vad för mat och dryck vill ni servera dina gäster? Känner ni för lite mingel efteråt? Vi vägleder er och ger ett prisförslag på just er konferens, kick off eller möte. Hur vore det att rulla ut röda mattan när kvällen nalkas och bjuda på en trevlig filmvisning? Eller ordna med goda förfriskningar i foajén medan ni njuter av den charmiga interiören i vår biograf i Lund? Kontakta oss så får du reda på vad upplägget skulle kosta dig.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

235

Ja

Ja

-

Salong 2

93

-

Ja

-

Salong 3

47

-

-

-

Salong 4

146

-

Ja

-

Salong 5

93

Ja

-

-

Salong 6

47

-

-

-

Salong 7

125

Ja

-

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post