Konferens i Norrköping

Boka din konferens i Norrköping

Mitt i vackra Norrköping ligger stadens stora biograf Filmstaden, utrustad med 8 biosalonger som gjorda för att förvandlas till flexibla konferenslokaler. Den minsta salongen har 47 platser och passar perfekt för en mindre konferens eller kick-off. I den största salongen med 221 platser kan du hålla storslagna presentationer och kundevent. Boka kick-off eller konferens i Norrköping och skräddarsy ditt möte med rätt förtäring, modern presentationsteknik och bekväma sittplatser.

I våra konferenslokaler i Norrköping har du stora möjligheter att hålla fysiska presentationer för deltagare på plats, eller göra en digital presentation och sända live till andra biosalonger och plattformar. Vi erbjuder de bästa ljud- och bildsystemen för en perfekt upplevelse.

Halvdag- eller heldagskonferens

Hos oss har ni valfriheten att välja mellan att hålla konferens i Norrköping under en halv eller en hel dag. Upplägget väljer ni själva och våra mötesvärdar ger gärna tips och råd som passar er.

  • Halvdagskonferens. Börja exempelvis med en trevlig fikastund som får övergå i föreläsningar, workshops och presentationer och avsluta med en god lunch.

  • Heldagskonferens. För en heldag kan du istället låta hela eventet avslutas med en galamiddag eller en spännande filmupplevelse.

Skräddarsy ditt upplägg

Vi har färdiga mötespaket med mat och dryck som ni kan välja, men ni kan även skräddarsy ett eget upplägg och få tips av våra mötesvärdar hur just din konferens eller kick off i Norrköping kan bli. Om du vill ha referenser kan vi visa hur tidigare kunders event har gått till och ge dig lite mer inspiration. Du kan enkelt kontakta oss på Filmstaden och be om ett prisförslag på just ditt event.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

74

Ja

Ja

-

Salong 2

53

-

Ja

-

Salong 3

221

Ja

Ja

-

Salong 4

47

-

Ja

-

Salong 5

138

Ja

Ja

-

Salong 6

47

-

Ja

-

Salong 7

96

Ja

Ja

-

Salong 8

68

-

-

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post