Konferens i Örebro

Konferens Örebro

Letar ni efter fina och bra konferenslokaler i hjärtat av Örebro? Välj bland olika konferensrum utspridda på vår fina och gemytliga biograf mitt emellan Örebro Slott och Konserthuset. De 10 biosalongerna har varierande storlek vilket gör att ni kan hålla olika event med olika antal deltagare och få till den allra bästa kick offen eller konferensen i Örebro.

Håll din konferens på Filmstaden i Örebro

Att gästerna trivs och att miljön är gemytlig är oerhört viktigt för att kick offen eller konferensen ska bli minnesvärd. Filmstaden Örebro håller måttet på alla sätt och vis och bidrar till såväl en mysig och hemtrevlig atmosfär med praktiskt utrustade biosalonger och senaste presentationstekniken för både digitala och fysiska möten.

Från stort till smått – på biografen i Örebro finns 10 biosalonger som omvandlas till konferensrum. De har plats för 49 till 313 gäster så vilket ger er valmöjlighet beroende på hur många deltagare ni blir. I pauserna finns det stora minglar ni i de bekväma foajérna och njuter av god mat och dryck. Våra foajéer är även populära för mässor och utställningar.

Gör upplevelsen minnesvärd – digitalt eller fysiskt

Med dagens hybridkontor är det viktigt med rätt teknik för rätt presentation även under en konferens. Hos Filmstaden väljer ni själva hur ni vill hålla presentationen - fysiskt eller digitalt. Vi erbjuder den bästa tekniken för att deltagarna på distans också ska få en förstklassig upplevelse. Du kan även sända videomöten live till andra biosalonger runt om i landet. Avsluta storslaget med mysig filmkväll eller trevligt mingel! Här har du alla chanser till bästa kick offen eller konferensen i Örebro.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

278

Ja

Ja

Ja

Salong 2

147

-

-

-

Salong 3

132

Ja

Ja

Ja

Salong 4

95

Ja

Ja

Ja

Salong 5

63

-

Ja

Ja

Salong 6

49

-

Ja

Ja

Salong 7

52

-

Ja

Ja

Salong 8

75

-

Ja

Ja

Salong 9

72

Ja

Ja

Ja

Salong 10

124

-

Ja

Ja

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post