Konferens i Umeå

Sprid ert budskap under en konferens i Umeå i de finaste av konferenslokaler mitt i city. Filmstadens nio salonger kombinerar det bästa av presentationsteknik och komfort och gör er konferens eller kick off i Umeå till en minnesvärd upplevelse. Skräddarsy upplägget eller beställ något av våra färdiga mötespaket.

Välj en biograf som konferenslokal i Umeå

Både i foajén och i själva biosalongerna kan ni och er publik njuta av storslagna upplevelser. Vi har gott om plats och kan inhysa alltifrån 60 upp till 244 personer. Alla salonger kan förvandlas till konferenslokaler för er konferens i Umeå och erbjuder god sikt från samtliga fåtöljer och en storartad ljud- och bildupplevelse. I varje salong finns en stor bioduk där gästerna kan se varje detalj av din presentation och vara omgivna av det bästa ljudet. I pauserna eller efter konferensen kan du njuta av mingel och goda förfriskningar oavsett tidpunkt – morgon som kväll.

Ett passande koncept för kick off i Umeå

Att hålla en bra konferens kräver en del planering men tillsammans med era idéer och vår erfarenhet kan vi erbjuda er den bästa helhetslösningen för just ert företag. På Filmstaden samarbetar vi med många olika leverantörer för att tillgodose det bästa och bredaste utbudet av både mat och dryck samt produkter och tjänster. Vi hjälper även till med dekorationer och branding i samband med er konferens för en trevligare visuell upplevelse. När helheten funkar blir resultatet det bästa.

Avsluta med film

Efter en konferens eller kick off där många idéer har bollats och ny information tagits in, kan det vara avkopplande att avsluta dagen med filmvisning. På Filmstaden i Umeå är det möjligt - skäm bort deltagarna och er själva med den bästa avslutningen på dagen.

Salongsinformation

Salong

Platser

3D

Wifi

Fast internetuppkoppling

Salong 1

60

-

Ja

Ja

Salong 2

95

-

Ja

Ja

Salong 3

179

Ja

Ja

Ja

Salong 4

244

Ja

Ja

Ja

Salong 5

85

Ja

-

-

Salong 6

85

Ja

-

-

Salong 7

87

-

-

-

Salong 8

83

-

-

-

Salong 9

103

-

-

-

Nu sätter vi igång!

Beskriv eventet så utförligt som möjligt för bästa svar

Bokningsförfrågan

Helt utan förpliktelser

Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom en arbetsdag. När du genomför en bokningsförfrågan behandlas dina personuppgifter i enlighet med Filmstadens Personuppgiftspolicy.

Vid frågor eller vägledning

Helgfria vardagar 9:00 - 17:00

Telefon

E-post